Scroll Top

Цяло лице

С течението на годините кожата ни започва да намалява производството на колаген, което довежда до появата на първите следи на стареене на кожата на лицето, изразяващи се в появата на фини бръчки около мимическите зони – очи, уста, чело.

Затова ви предлагаме да се запознаете с процедурите, които ще ви помогнат да изгладите и заличите фините линии и да подмладите цялостно лицето.

EXION FRACTIONAL RF

Революционна технология Microneedling RF, използваща управление на импулси с изкуствен интелект заедно с монополярна радиочестота.

По- малко болка, по-голям ефект!

 • Задейства естествената реакция на тялото и насърчават производството на нов колаген и еластин
 • Уплътнява и подобрява кожата
 • Стягане на отпуснатата кожа
 • Заличаване на финните линии и бръчки по лицето
 • Избледняване на стрии
 • Лекуване на белези от акне
 • Заличаване на белези по тялото

EXION FACE

ЕСТЕСТВЕН СИНТЕЗ НА ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА ДО 224%

 • Естествен синтез на хиалуронова киселина до 224%
 • Стягане и упътняване на кожата
 • Заличаване на фините линии и бръчки

NATURA BISSE

Истинска наслада за сетивата
Иновативните ремоделиращи процедури на тази световно призната козметична линия, имат анти -ейдж ефект, подхранват и уплътняват кожата, като дават моментален видим ефект. Достатъчна е дори само една сесия и кожата на лицето Ви ще бъде ефективно хидратирана, еластична, а контурите Ви очертани, освежени и подмладени.

BIOLINE JATO

Красота в детайли – грижа за лицето и тялото, премахване на пигментни петна, терапии за възстановяване, хидратация на кожата. Подарете си удоволствието на професионалната грижа! Вие го заслужавате!

МЕЗОТЕРАПИЯ

Мезотерапията е модерен и широко използван метод в естетичната дерматология, който осигурява прецизна инфилтрация на активните вещества, които улесняват клетъчния метаболизъм, стимулират биосинтеза на колаген и еластин, контролират процесите на пигментообразуването и възстановяват ефективната локална микроциркулация.

ФИЛЪР УСТНИ

Плътните и добре оформени устни се смятат за признак на красота, добро здраве и младежко излъчване. Тази интервенция държи и челната позиция  сред най-търсените инжекционни процедури в България.

 • Създава се обем, баланс, симетрия
 • Извайва се форма, контур, детайли
 • Подобрява хидратацията, плътността, цвета на устните и т.н.

МЕЗОКОНЦИ

Решение за отпусната кожа!
Едно от най-силните и иновативни оръжия срещу гравитацията е биоармирането с мезоконци или т.нар. тредлифтинг с мезоконци. Освен цялостно или частично повдигане, процедурата осигурява прецизно триизмерно моделиране на лицето.

СКИНБУСТЕР

Дава нов живот на кожата – без да създава обем на повърхността!
Скинбустерът е инжекционен продукт за интензивна хидратация и ревитализация на кожата. Продуктът действа срещу преждевременното стареене на кожата и я привежда в безупречно състояние.

RADIESSE

Колагенът придава обем и еластичност на младата, здрава кожа. Като част от процеса на стареене, вашият естествен колаген се разрушава. Загубата на еластичност и обем води до бръчки, линии по лицето и увиснала кожа, които отнемат младежкия и свеж вид на кожа. Третирането с биостимулиращия колаген филър Radiesse възвръща естествения колаген, възстановява обема на лицето, като резултатите могат да продължат до две години. Radiesse придава изключително естествен и натурален вид на лицетo.

SCULPTRA

Sculptra® е специфичен филър, който коригира хлътвания (бръчки, гънки, белези) и възстановява изчезналия обем в областта на лицето и други части на тялото. Създава ефекта си чрез насърчаване на неоколагенезата (образуване на нов колаген), след като се инжектира.
Той е инжекционен нехиалуронов филър, който действа като биоактиватор и изключително мощен колагенен стимулатор. Филърът стимулира наличния в кожата колаген, като позволява на тъканите да се възобновят по естествен начин. Всъщност, колагенът в човешкото тяло намалява с около 1% годишно след 18-годишна възраст.

HARMONICA

ХАРМОНИКА (HArmonyCa®) – е първият в света хибриден филър, който съчетава в един продукт хиалуронова киселина с калциев хидроксиапатит за добавяне на незабавен обем в зоните на инжектиране.

BOTOX

Магията на естетичната дерматология
Инжектирането на ботулинов токсин (ботокс) е най-често извършваната естетична процедура в света, която наред с хиалуроновите филъри и другите инжекционни процедури революционизира естетичната медицина. Мимиките на лицето са най-често използваният инструмент за комуникация и изразяване на емоции при хората. С времето динамичните бръчки образуват статични линии, гънки и бръчки по кожата, които са видими и без движение.