Scroll Top

HarmoniCa – хибриден филър

ХАРМОНИКА (HArmonyCa®) – е първият в света хибриден филър, който съчетава в един продукт хиалуронова киселина с калциев хидроксиапатит за добавяне на незабавен обем в зоните на инжектиране.

КАКВО Е HArmonyCa®?

Harmonyca (Хармоника) е комбинацията с омрежен хиалурон. На хиалуроновата киселина се дължи незабавния лифтинг ефект, който се наблюдава веднага след процедурата. Калциевият хидроксиапатит действа в дългосрочен план. Той стимулира фибробластите да увеличат своята производителност, което води до синтез на нов колаген. Трайността на тези резултати е над 1 година.

icon-age

Възраст

25+

Продължителност

30-40 мин.

Упойка

да

vi-3

Вид процедура

инжекционна

Възстановителен период

1-2 дни

Цена на процедурата

1 ампула – 800 лв.

01

Кога е подходящо да се използва HArmonyCa (Хармоника)

  • за стягане на кожата в долната половина на лицето
  • за подчертаване на контура на долната челюст
  • за корекция на мимически бръчки в долната половина на лицето

След поставяне на хибриден филър HArmonyCa (Хармоника)

Ефектът от процедурата е видим веднага след нея, а максималният ефект се разгръща в рамките на следващите 2-3 месеца. Кожата може да е зачервена, което отшумява до 30-40 минути. Използването на канюла при инжектиране прави риска от образуване на синини малко вероятен. Нормално е в следващите няколко дни да усещате мястото на инжектиране леко натъртено и да изпитвате дискомфорт при допир. По препоръка на Вашия лекар може да се наложи да масажирате мястото в следващите няколко дни.

02

harmonica-sled

Хармоника (HArmonyCa®) – противопоказания

  • Хармоника (HArmonyCa®) е противопоказан за пациенти с тежки алергии, изразяващи се в анамнеза за анафилаксия или анамнеза или наличие на множество тежки алергии.
  • Хармоника (HArmonyCa®) не трябва да се използва при пациенти с известна свръхчувствителност към някой от компонентите.
  • Хармоника (HArmonyCa®) не е предназначен за употреба при пациенти с известна свръхчувствителност към лидокаин или анестетици от амиден тип.
  • Хармоника (HArmonyCa®) е противопоказан за пациенти с нарушения в кръвосъсирването.