Scroll Top

Колагенов стимулатор – Radiesse

Колагенът придава обем и еластичност на младата, здрава кожа. Като част от процеса на стареене, вашият естествен колаген се разрушава. Загубата на еластичност и обем води до бръчки, линии по лицето и увиснала кожа, които отнемат младежкия и свеж вид на кожа. Третирането с биостимулиращия колаген филър Radiesse възвръща естествения колаген, възстановява обема на лицето, като резултатите могат да продължат до две години. Radiesse придава изключително естествен и натурален вид на лицетo.

icon-age

Възраст

20+

Продължителност

30 мин.

Упойка

да

vi-3

Вид процедура

инжекционна

Възстановителен период

1 ден

Цена на процедурата

от 800 лв.

01

Благодарение на уникалната формула на RADIESSE® се придава обем в зоните с дълбоки бръчки и гънки, намалявайки тяхната поява. По този начин се стимулира дългосрочното производство на собствен колаген и резултата е по-свеж и младежки вид без да се променят естествените черти и пропорции на лицето.

RADIESSE® стимулира образуването на колаген само с една процедура, дава незабавни резултати, а ефекта се запазва близо две години.

Придава моментално повдигане, като възстановява загубения обем на лицето.

  • Стимулира производството на собствения колаген на тялото;
  • Спомага за възстановяване на естествения, младежки вид на кожата.

02

colagen-terapia

Кога не се прилага процедурата?

Radiesse не трябва да се използва, ако сте бременна или кърмите. В допълнение, не трябва да се използва за борба, с каквито и да е инфекции или да се приема по време на други лекарства или антибиотици.

Цени

RADIESSE – ЛИЦЕ 900 лв.
RADIESSE – ШИЯ 800 лв.
RADIESSE – ДЕКОЛТЕ 800 лв.
RADIESSE – РЪЦЕ 800 лв.