Scroll Top

NATURA BISSE

Процедурите за красота се превръщат в ритуал и истинско удоволствие за сетивата!

CITRUS VITA ESSENCE

Този ритуал на цитрусова ароматерапия за сияйна кожа, събужда вашите сетива, вливайки цялата енергия от витамин С. Неговата изключителна антиоксидантна активност възстановява дори и най-неподдържаната кожа, като я оставя хидратирана, с равен тен и прави Вашето лице лъчезарно. Вкусните ѝ цитрусови аромати и богатата текстура оставя незабравимо преживяване, ревитализация и сияен тен.

Времетраене

60 мин.

Цена на терапията

150 лв.

3D COLLAGEN SHOCK

Този чудотворен коктейл с невероятен лифтинг ефект и изравняване на тена, подобрява плътността на кожата и минимизира бръчките и фините линии. С изключителната съставка на Natura Bissè, известна като 3D Matrix, кожата ви ще получи три вида на колаген: малки, средни и големи молекули с молекулно тегло, които ще доставят мощна комбинация от хидратация и хранителни вещества от дермата до повърхностния слой. Част от ритуала е активният масаж за контуриране на лицето, който визуално оформя и подчертава контурите на лицето ви. Терапията от ново поколение, която ще ви даде по-стегната, по-оформена, по-плътна и гладка кожа, която изглежда добре и се усеща!

Времетраене

60 мин.

Цена на терапията

170 лв.

DIAMOND LUMINOUS

Луксозен ритуал, с който кожата на лице ще заблести! Видимо се коригират тъмните петна и признаците на стареене, и има незабавен ефект на блясък. Специално създаден да минимизира тъмните петна и да изравни тена на кожата, като същевременно намалява признаците на стареене. Перфектното решение за избледняване на хиперпигментацията, освежаване и подмладяване на кожа с изключително сияние.

Времетраене

60 мин.

Цена на терапията

210 лв.

PERFECT SKIN

Чувствителната кожа се среща често сред здравото население. Временното зачервяване може да се превърне в постоянно и да причини усещане за затопляне, парене, стягане, дори и болка. Всички тези състояния на кожата вдъхнови Natura Bisse да създаде терапията “Perfect skin”. Бързо възстановяваща терапия за лице ще ви накара отново да се почувствате добре в кожата си и да забравите за дискомфорта причинен от вашата чувствителност.

Времетраене

60 мин.

Цена на терапията

140 лв.

DIAMOND WELL-LIVING BODY BRILLIANCE

Скраб със сол от Мъртво море, комбиниран с ароматни етерични масла, съобразени с вашите нужди. Терапията завършва с релаксиращо масажно нанасяне на интензивен хидратиращ воал за тяло. Кожата остава подхранена, гладка и копринено мека.

Времетраене

60 мин.

Цена на терапията

180 лв.