Scroll Top

Оформяне и уголемяване на устни

Плътните и добре оформени устни се смятат за признак на красота, добро здраве и младежко излъчване. Тази интервенция държи и челната позиция  сред най-търсените инжекционни процедури в България.

Така наречените дермални хиалуронови филъри за инжектиране е най-популярният непостоянен /напълно резорбируем/ материал, който специалистите използват успешно от години за естетични нехирургични корекции. В ръцете на прецизни инжектори могат да постигнат широк спектър от ефекти:

  • да създадат обем, баланс, симетрия
  • да изваят форма, контур, детайли
  • да подобрят хидратацията, плътността, цвета на устните и т.н.
icon-age

Възраст

18+

Продължителност

30 мин.

Упойка

да

vi-3

Вид процедура

инжекционна

Възстановителен период

1 ден

Цена на процедурата

от 300 лв.

Процедурите с хиалуронови филъри са предпочитани, защото изискват кратко време за поставяне и възстановяване, рискът от странични и алергични реакции е минимален, а естетичните резултати са незабавни и естествени.

Трайността на ефекта след поставяне на хиалуронови филъри е индивидуална, но средно се запазва до 10 – 18 месеца.

Ние работим само с най-висок клас сертифицирани хиалуронови филъри за устни в зависимост от нуждите и желания резултат на всеки пациент.

Има ли странични ефекти от поставянето на хиалуронов филър?

Веднага след инжектирането на хиалуронови филъри може да се появи леко зачервяване, оток или усещане като при натъртване в областта на инжектирането. Лекарят може да Ви посъветва как да се справите с това. Уверяваме Ви, че тези странични ефекти не продължават дълго и лесно могат да бъдат прикрити с грима, който ежедневно използвате.