Scroll Top

Оформяне на околоочен контур

Не позволявайте очите да издават възрастта ви!

С напредването на времето, годините оставят неестетични отпечатъци по кожата на лицето. Най-уязвима е деликатната зона на околоочния контур, в която се появяват първите признаци на стареене. Под въздействието на редица вредни външни и вътрешни фактори, както и с напредване на годините, кожата се дехидратира, еластичността й започва да намалява, появяват се и тъмни кръгове под очите. С помощта на подходящи естетични процедури околоочният контур може да бъде оформен, бръчиците да се изгладят, да се ревитализира деликатната зона на очите и да придаде свеж младежки поглед.

Утвърденият естетичен специалист обръща внимание и на най-дребните детайли и винаги съчетава няколко естетични процедури, за да моделира безупречно околоочния контур и да възвърне естествената му красота и свежо младежко излъчване.

Резултатът е видим веднага след процедурата. Възможно е в зоната на инжектиране да се появи зачервяване, лек оток, синина или повишена чувствителност, които изчезват бързо (в рамките на няколко часа до 2-3 дни).

icon-age

Възраст

20+

Продължителност

30 мин.

Упойка

да

vi-3

Вид процедура

инжекционна

Възстановителен период

1 ден

Цена на процедурата

Кога не се прилага процедурата?

  • При свръхчувствителност към различни видове филъри.
  • При нараняване на кожата в зоната на инжектиране.
  • Бременност и кърмене.
  • Инфекциозни заболявания.
  • Вирусни и бактериални кожни инфекции.
  • Онкологични заболявания.