Scroll Top

Радиочестотен лифтинг за лице, шия и деколте ЕXILIS

Колагенът е протеин, който изгражда структурата на клетките и тъканите в нашето тяло. Той подпомага поддържането на здравината, еластичността и цялостта на кожата. С времето, съдържанието на колаген в кожата намалява и поради тази причина, започва да се наблюдава отпуснатост на кожата и да се появяват бръчки.

Exilis Ultra е доказано най-ефективната, бърза и безболезнена неинвазивна естетична процедура за подмладяване и стягане на кожата на лицето. Методът дава изключителни резултати по отношение на редуциране на бръчките и стягането на отпуснатата кожа в областта на лицето, шията и деколтето. Системата комбинира без аналог предимствата на радиочестота и ултразвук.

Как работи?

Чрез монополярната радиочестота, Exilis Ultra загрява кожата в дълбочина, като достига до дермата и по този начин активира производството на нови колагенови мрежи и еластан. Ултразвукът подпомага и засилва действието на радиочестотата, за да се постигне по-бърз и дълготраен резултат. Благодарение на интегрираната система за охлаждане и вградената система за контрол на температурата, процедурата е напълно безопасна, без риск от изгаряне на кожата.

Как протича процедурата?

Препоръчва се да не носите бижута по време на терапията. Също така, ден преди процедурата е важно да се премахне излишното окосмяване в зоната, която се обработва. По време на процедурата ще усетите прецизно контролирано затопляне дълбоко в тъканите. То се адаптира бързо към поносимостта на пациента и не предизвиква дискомфорт. Веднага след приключването на терапията може да се наблюдава леко зачервяване на кожата, което отшумява след 10-15 минути.

Кога Exilis Ultra е подходяща процедура за мен?

  • Неоперативен лифтинг на лице и шия
  • Заличаване на фини бръчки на лице, шия и деколте
  • Стягане на кожата на лице, шия и деколте
  • Превенция от появата на бръчки на лице, шия и деколте
  • Подчертаване контура на лицето
  • Редуциране на двойна брадичка
  • Подмладяване на ръце

Колко процедури са необходими?

За постигане на максимални резултати е препоръчително да се направят между 4 и 6 процедури, в интервал от 7 до 10 дни между всяка. Резултатите са видими още след първата терапия – по-стегната и сияйна кожа.

Ключови предимства

01.
Неинвазивна процедура без болка и дискомфорт
02.
Дълготрайни резултати, видими още след първата процедура
03.
Без възстановителен период

Процедурата не се прилага:

  • По време на бременност
  • През периода на кърмене
  • При клиенти с метални импланти и пейсмейкър устройства

Консултирайте се предварително с нашите специалисти